Boteh

  

   Gallery Trojo

I vår forretning på Grini Mølle nær Oslo har vi hundrevis av håndknyttede tepper og kelimer  - i ulike størrelser, prisklasser og fra ulike opphavsland. Alle våre tekstiler er ikke lagt ut i på disse nettsidene, men vi forsøker å ha et representativt utvalg.

Klikk på bildene for mer informasjon og send oss gjerne en forespørsel om flere opplysninger ønskes.

Husk at et fotografi sjelden yter et teppe full rettferdighet, så det beste er et besøk i vår forretning for å se teppene selv.

Der kan vi vise hele utvalget vårt og gi informasjon og råd om teppene. Uforpliktende hjemlån før man eventuelt bestemmer seg er en selvfølge. Å handle en såpass kostbar ting som et håndknyttet orientalsk teppe krever god tid og nøye overveielse, og kanskje må man gjennom flere runder med utprøving før man finner det som passer.

Velkommen!

Teppebunkene i vår forretning er et resultat av møysommelig jakt gjennom mange år. Vi reiser selv og plukker ut alle våre tepper - på messer og auksjoner, hos velrenommerte grossister eller i teppebasarene i opprinnelseslandene. Det vi er ute etter er unike gjenstander, i god stand og med høy bruksmessig og estetisk kvalitet. De fleste av våre tepper og kelimer er enten persiske, afghanske, tyrkiske eller fra Kaukasus. De er alle ekte tepper, i den forstand at de er knyttet eller vevet for hånd basert på skikkelige råvarer.

Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Trojo-teamet på teppejakt!

  

       

   

  

Totalsum:
    Checkout
    Added to cart