Services

Göl fra et afghansk teppe

We offer professional services at reasonable prices when it comes to cleansing, repair and evaluation of your textiles, be it carpets and rugs, kilims, curtains or other items.. Against an extra fee we can fetch and deliver at addresses within the greater Oslo area. If you need assistance in finding the right piece for you home, we can give advice and also bring selected pieces for you to try out. 

Send gjerne en forespørsel på forhånd for å få et prisoverslag.

Kontakt oss

Vask av tepper

Teppevaskeri Teheran Teppevaskeri Teheran Teppevaskeri Teheran Teppevaskeri Teheran Teppevaskeri Teheran Grundig rengjøring på teppevaskeri i Teheran

Håndknyttede tepper skal vaskes og ikke renses. Vi tar i mot tepper og får dem behandlet på et spesialvaskeri hvor de vaskes og tørkes og på forskriftmessig måte. Vanskelige flekker kan kreve spesialbehandling som tilsier en høyere pris. Det samme gjelder dersom teppet må strekkes for å rette ut bulker og skjevheter. Silketepper vil kreve en spesiell etterbehandling og vil også tilsi en noe høyere pris per kvadratmeter. Vask av et teppe tar vanligvis mindre enn 2 uker.

Reparasjon av tepper

Teppereparatører i Iran 2010

Som oftest vil slitasje først vise seg på frynser og sidekanter. Å rette på dette er en relativt enkel og rimelig sak, som bør gjøres før det blir skade på den knyttede delen av teppet - noe som raskt kan bli en mye mer kostbar sak.  Vi ordner alle typer reparasjoner og restaurasjoner. Prisen vil variere avhengig av skadens omfang, men ny sidekant og stoppekant er som regel relativt rimelig.

Taksering av tepper

Det er mange grunner til at man bør ha en formell takst på sine orientalske teppene - som for alle andre unike gjenstander av en viss verdi. Vi takserer teppet ditt i forhold til dagens marked, slik at du har en skriftlig dokumentasjon til bruk overfor forsikringsselskap eller potensielle kjøpere. Les mer om taksering og våre priser

  

Kurs og foredrag om orientalske tepper

Rådgivning for militære i Kabul

I den grad det blir tid og anledning holder vi kurs eller foredrag om tepper -  i private sammenhenger eller for organisasjoner. Ta kontakt for å diskutere opplegg og pris - vi holder det vanligvis på et svært rimelig nivå.

Våre priser

Vask   
400 kroner per m2 - spesielle forhold kan tilsi noen tillegg i prisen
 
Taksering 
450 kroner per teppe
Rabatt for flere enn fem tepper

 
Reparasjon 
Sidekant:  400 kr per løpemeter Stoppekant: 300 kr per løpemeter
Ellers etter avtale 


Underlag
 
250 per løpemeter

Hjemmebesøk  
200 kr per besøk i forbindelse med takst, rådgivning eller henting og bringing av tepper.

   

Underlag

Kelimer og tepper med løs struktur kan med fordel brukes sammen med et underlag som gjør at tekstilet ligger mer stabilt på gulvet.

Pris: Kr 150 per løpemeter

Totalsum:
    Checkout