Nyhetsbrev juni 2015

Nyhetsbrev juni 2015

Kjære venner, kunder og andre teppebekjentskaper!

Mye har skjedd i senere tid hos Trojo Orientalske Tepper, og mye er på gang:

 Åpent hus på Grini Mølle lørdag 6. og søndag 7. juni 11-16

Til helgen åpner Grini Mølle sine dører for alle nysgjerrige som ønsker å se hva som skjuler seg i denne store bygningen ved Grinidammen på Eiksmarka. Mange kunstnere holder til i bygget og vil stille ut sine arbeider.  Trojo Orientalske Tepper vil også være der for å ta i mot nye og gamle besøkende til te og orientalske godsaker og en teppeprat. Det er selvsagt mulig å få tatt en titt på våre tepper, puter og kelimer. Dersom du tar  med et av dine egne tepper eller kelimer, foretar vi gjerne en muntlig vurdering av verdi og gir råd om vask eller reparasjon. Se vedlagte invitasjon for mer informasjon om hva som vil skje på huset.        Velkommen!

 

Boken  ‘Orientalske tepper fra Iran og Afghanistan’ utkommet

Vi er svært fornøyde med - og stolte over - at denne boken ble gitt ut på Vidarforlaget i fjor. Boken er en oppfølger til Tronds forrige bok, i og med at den konsentrerer seg om persiske og afghanske forhold. Den inneholder mange flere bilder og mye mer stoff enn forløperen. Boken er å få kjøpt hos oss og i de fleste bokhandler. Les mer på våre nettsider: 

http://www.trojo.no/shop/product/orientalske-tepper-fra-iran-og-afghanistan?tm=nettbutikk/publikasjoner 

Trojo Nettbasar åpnet!

Det var på tide å opprette en skikkelig nettbutikk også for oss. Foreløpig er det puter og mindre kelimer vi har lagt ut for direkte salg på nettsidene våre, men mer kan komme etter hvert. Ta en titt på http://www.trojo.no/nettbutikk.

Nye nettsider for Trojo Orientalske Tepper

Ny systemplattform i forbindelse med netthandelen tilsa en overhaling av sidene våre, og det var en god foranledning til å rydde og komplettere gammelt innhold. Nettsidene henvender seg både til de som allerede har orientalske tekstiler og de som ønsker å skaffe seg et. Som før kan man finne bilder av en del av utvalget i forretningen på www.trojo.no, i Galleriet.  Nye tepper og kelimer kommer til etter hvert som vi får tatt gode nok bilder.  

 

Aktuelt fra Trojo Orientalske Tepper i mange kanaler

På nettsidene legges det ut jevnlige oppdateringer om våre aktiviteter og nyanskaffelser: http://www.trojo.no/aktuelt

Av de siste posteringene kan man se at vi nylig har vært i London under vårens islamske uke og også foretatt en studie- og innkjøpsreise til Istanbul, der vi særlig supplerte utvalget av puter og kelimer.

Også de nye sosiale medier er tatt i bruk for å legge ut nyheter og stoff vi føler kan ha interesse for de som er interesserte i tepper, kelimer, interiør eller  tekstilenes opphavsland: 

Facebook:  Trojo Orientalske Tepper
Instagram:  trojotepper 
Pinterest:    Trojo Orientalske Tepper 

Teppeaften med foredrag og vurdering av medbrakte tepper primo september

 Til høsten vil vi invitere til miniforedrag om orientalske tepper generelt og om utvalgte teppetyper spesielt. Det vil bli anledning til å ta med egne tepper, som så vil danne utgangspunkt for spørsmål og diskusjon. Dato er ikke endelig bestemt, men første runde vil sannsynligvis bli en av de første ukene i september.

 

 

Hovedvirksomheten vår er imidlertid kjøp og salg av kelimer og tepper - og vi holder fast ved vårt høye kvalitetsnivå.  Som før er vi fast tilstede hver lørdag 10-15, men stiller mer enn gjerne opp på andre tidspunkter etter avtale.

 

 

Beste teppehilsener fra

Hege Jacobsen og Trond Johannessen

Trojo Orientalske Tepper

P.S.

Etter at vedlagte nyhetsbrev ble sendt har vi hatt vellykket gjennomføring av Åpent hus på Grini Mølle. Se flere bilder her:  

Bilder fra Åpent hus (www.trojo.no)

Trojo Orientalske Tepper - Bilder fra Åpent hus (Facebook)

 

 

 

 

 

08.06.2015 21.19