Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Kelimputer

Puter på terasse Puter på terasse Puter på terasse Puter på terasse Puter på terasse Puter på terasse

NB!   Noen kunder rapporterer at de får feilmelding når de prøver å legge en vare i handlekurven. Vi jobber for å finne ut hva problemet kan være. I mellomtiden - prøv en annen nettleser, eller kontakt oss på epost, telefon eller kontaktskjema så kan vi gjøre bestillingen for deg.

De anatolske kelimputene våre er laget av fragmenter fra eldre kelimer fra Anatolia i Tyrkia. Baksiden er laget i bomullstoff med glidelås av god kvalitet.

Forsiden på putene er laget i ulike teknikker - broderi, soumak eller enkel kelimvev som er det vanligste. Putene er resultatet av tradisjonell folkekunst. Hver pute er unik og fins vanligvis kun i ett eksemplar.   Se hele utvalget vårt  i størrelsene

40 x 40      45 x 45      50 x 50

50x35   60x30   60x40.    60 x 60

Les mer om hvordan du handler i vår nettbutikk.

Størrelse 40 x 40

Størrelse 40 x 40

Fyllputer

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn