Hvordan handle hos Trojo Orientalske Tepper

I nettbutikken har vi lagt ut hele utvalget vårt når det gjelder puter og andre mindre tekstiler som egner seg til netthandel. Vi sender gjerne til hele landet - gratis frakt ved kjøp over kr 1000. Når det gjelder tepper og kelimer har vi nå fått lagt inn det meste av vårt utvalg, selv om bildene ikke alltid er så gode som de burde vært. Ta kontakt om flere bilder eller mer informasjon ønskes - oppgi produktnummer for entydig referanse.

Tips: Bruk favoritt-funksjonen på nettsidene til å plukke ut puter du vil se nærmere på (klikk hjerte-symbolet, og velg så tilsvarende symbol i toppmenyen).

For handelen i våre lokaler på Grini Mølle tilbyr vi et stort utvalg, rådgivning og uforpliktende hjemlån før man eventuelt bestemmer seg. Å handle en såpass kostbar ting som et håndknyttet orientalsk teppe krever god tid og nøye overveielse, og kanskje må man gjennom flere runder med utprøving før man finner det som passer.

Velkommen!

Teservering bare ved personlig oppmøte!
 • Frakt

  Vi sender varen slik at den kan hentes på nærmeste postkontor eller nærbutikk med posttjenester. Frakten betales av oss ved kjøp fra og med kr 1500.

 • Bytte - og returrett

  Vi gir 14 dagers full returrett, så fremt varen er ubrukt og godt emballert ved retur.  For kjøp under kr 5000 må kunden selv påkoste fraktutgiftene. Vi bytter gjerne i noe annet - eller setter pengene tilbake på den konto der betalingen ble gjort, når varen er mottatt hos oss dersom varen er blitt betalt før den returneres.

  For kjøp over kr 5000 dekker vi fraktutgiftene ved eventuell retur, så fremt varen returneres i samme emballasje som den kom i. Om varen ønskes returnert sender vi en ferdig betallt adresselapp på epost som kunden kan skrive ut og klistre på pakken. Vi bytter gjerne i noe annet - eller setter pengene tilbake på den konto der betalingen ble gjort, når varen er mottatt hos oss dersom varen er blitt betalt før den returneres.

  Ta kontakt med oss innen 14 dager etter at varen ble mottatt, så blir vi enig om detaljene.

 • Betaling

  Man kan velge mellom å betale ved henting av varen (postoppkrav) eller be om å få tilsendt en faktura sammen med pakken. Vi foretar i så fall en kundesjekk. Det er også mulig å betale via Paypal. 

  Velg det alternativet som passer deg når du sjekker ut av handlekurven. 

Totalsum:
  Til kassen
  lagt til handlevogn