Del av Herati-mønster i et Afshar-teppe

Putetyper

Størrelser

Hvordan handle hos oss?

Kjøp gjerne puter og mindre tekstiler i vår nettbutikk. Velg en vare, gå til handlekurven og legg inn navn og adresse.  Frakten er gratis ved kjøp over kr 1000. Full returrett innen 14 dager er en selvfølge. Får du problemer, kan du også bestille ved å oppgi varenummeret gjennom en henvendelse direkte til oss:

       Les mer om våre betingelser

Duker fra Isfahan

 

   

 

  

  

 

Kelim tepper på Grini Mølle Kelim tepper på Grini Mølle Kelim tepper på Grini Mølle Kelim tepper på Grini Mølle Kelim tepper på Grini Mølle Kelimer på Grini Mølle
Suzani puter fra Samarkand Suzani puter fra Samarkand Suzani puter fra Samarkand Suzani puter fra Samarkand Suzani puter fra Samarkand Utvalg av broderte puter
Mafrash Stort utvalg av små duker og bordløpere
  • Rosekelimputer
  • Anatolske kelimputer
  • Suzani, ikat og andre puter
  • Små duker og bordløpere
  • Kelim-løpere
  • Kelimer
  • Boken Orientalske tepper fra Iran og Afghanistan

Puter og tekstiler

Spørsmål?  Kontakt oss gjerne på epost, telefon 950 83 953 eller kontaktskjema.

Følg linken for en oversikt over alle putene vi har inne for øyeblikket (merk at noen kan være solgt). 

 Se i menyene over for å finne ulike typer puter som fins i forskjellige størrelser.  Er vi utsolgt på en type eller størrelse, tar det vanligvis ikke så lang tid før vi har supplert utvalget. Hver pute er unik, så helt maken blir det ikke så lett å finne - men alltids noe lignende! Ta gjerne kontakt med oss på epost eller gjennom vårt kontaktskjema.

Det er også mulig å bestille fyllputer til å ha inne i kelimputene. Se vårt utvalg av innerputer her.

   

  

Vi kom over disse sjarmerende små veskene sist vi kjøpte inn puter. De er laget av de samme vintage kelim-fragmentene som mange av putetrekkene våre er laget av.

Totalsum:
    Til kassen