Hvordan handle hos Trojo Orientalske Tepper

I nettbutikken har vi lagt ut hele utvalget vårt når det gjelder puter og andre mindre tekstiler som egner seg til netthandel. Vi sender gjerne til hele landet - gratis frakt ved kjøp over kr 1000.

Større tepper og kelimer blir lagt ut etterhvert som vi får gode nok bilder. Vi kan også sende slike større ting - ta kontakt for å gjøre en avtale!

For handelen i våre lokaler på Grini Mølle tilbyr vi et stort utvalg, rådgivning og uforpliktende hjemlån før man eventuelt bestemmer seg. Å handle en såpass kostbar ting som et håndknyttet orientalsk teppe krever god tid og nøye overveielse, og kanskje må man gjennom flere runder med utprøving før man finner det som passer.

Velkommen!

Teservering bare ved personlig oppmøte!
 • Frakt

  Vi sender varen slik at den kan hentes på nærmeste postkontor eller nærbutikk med posttjenester. Frakten betales av oss ved kjøp fra og med kr 1000.

 • Bytte - og returrett

  Vi gir 14 dagers full returrett, så fremt varen er ubrukt og godt emballert ved retur.  Kunden må selv påkoste fraktutgiftene. Vi bytter gjerne i noe annet - eller setter pengene tilbake på den konto der betalingen ble gjort, når varen er mottatt hos oss.

  Ta kontakt med oss innen 14 dager etter at varen ble mottatt, så blir vi enig om detaljene.

 • Betaling

  Man kan velge mellom å betale ved henting av varen (postoppkrav) eller be om å få tilsendt en faktura sammen med pakken. Vi foretar i så fall en kundesjekk. Det er også mulig å betale via Paypal. 

  Velg det alternativet som passer deg når du sjekker ut av handlekurven.