Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Galleri og nettbutikk

I vår forretning på Grini Mølle har vi et stort utvalg i tepper, kelimer, putetrekk og andre tekstiler.  Dette nettstedet er  ment som hjelp til å orientere seg. Bla gjennom menyene på øverst og til venstre der tepper og kelimer er sortert og filtrert på ulike måter slik at det skal være lettere å finne noe som kunne passe. Husk at et fotografi sjelden yter et teppe full rettferdighet.  Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller bedre bilder. Vi tilbyr også  vanligvis hjemlån. Velger du å bestille teppet her i nettbutikken uten å ha sett det, er det betryggende å vite at vi har 14 dagers returrett, mot at du selv bekoster frakten.


>  Nyheter i vårt utvalg.        > Sommersalg!


Trojo-teamet på teppejakt!

Teppebunkene i vår forretning er et resultat av møysommelig jakt gjennom mange år. Vi reiser selv og plukker ut alle våre tepper - på messer og auksjoner, hos velrenommerte grossister eller i teppebasarene i opprinnelseslandene. Det vi er ute etter er unike gjenstander, i god stand og med høy bruksmessig og estetisk kvalitet. De fleste av våre tepper og kelimer er enten persiske, afghanske, tyrkiske eller fra Kaukasus. De er alle ekte tepper, i den forstand at de er knyttet eller vevet for hånd basert på skikkelige råvarer.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn