Våre salgslokaler er på Grini Mølle, en gammel møllebygning ved den idylliske Grinidammen, en del av Lysakerelva på grensen mellom Oslo og Bærum. Her finner man mange billedkunstnere, håndverkere, fotografer, arkitekter og møbelsnekkere,  og  andre små bedrifter.

Grini Mølle, inngang B

 Selv har vi to store rom fulle av tepper, puter og kelimer - se vårt bildegalleri. Her er det god plass og mulighet til å rusle rundt på egen hånd. Sjekk gjerne nettbutikken på forhånd eller ta kontakt. Hjemlån er fullt mulig - vi kan bringe og hente om ønskelig.

VI MÅ DESSVERRE HOLDE STENGT  FREDAG 24. MAI Nettbutikken er åpen!)

Vanlige åpningstider

Torsdag - fredag:      13 - 17
Lørdag:                      11 - 16 

Vi er ofte til stede utover disse faste tidene, men da er det best å sjekke på forhånd. Ta gjerne kontakt for å gjøre en avtale.

Besøk oss

Vi er fast tilstede i lokalet disse dagene - ellers i uken er det mer sporadisk så det er best å sjekke på forhånd. Ta kontakt om du vil gjøre en avtale utenfor ordinære åpningstider - vi stiller mer enn gjerne opp!  Følg oss også gjerne på våre digitale kanaler - se Aktuelt

Kontakt oss

Telefon:         +47  950 83 953

Mailadresse:  hege.jacobsen@trojo.no

Facebook: Trojo Orientalske Tepper 

Instagram: trojotepper

Pinterest: Trojo

Nettsted: www.trojo.no

 

Henvendelser

Du kan også enkelt og greit kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor, så svarer vi deg så raskt vi kan.  Din epost-adresse og andre data er trygge hos oss, de blir kun brukt til å besvare henvendelser.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Grini Mølle ved Grinidammen i Lysakerelva   Grini Mølle ved Grinidammen i Lysakerelva   Grini Mølle ved Grinidammen i Lysakerelva   Grini Mølle ved Grinidammen i Lysakerelva   Grini Mølle ved Grinidammen i Lysakerelva   Grini Mølle ligger i Oslo-området, ved Grinidammen i Lysakerelva (Foto: Kristin Saastad)

Finn oss

Besøksadresse    
Grini Mølle, inngang 
Grinidammen 10 
1359 Eiksmarka 

Inngang halveis ned i bakken, forbi hovedinngangen i retning av garasjene 

 

 

Hvordan komme til Grini Mølle?         Se også PDF-fil med veibeskrivelse
Buss nummer 32, stoppested Røa, ti minutters gange til Grini Mølle.
Buss nummer 230 (Sandvika-Ila), stoppested Grinidammen - seks minutters gange.
Bane: Linje 2 Østeråsbanen, stoppested Ekraveien - åtte minutters gange til Grini Mølle.

Med bil: Følg skilter mot Eiksmarka, deretter for Grini Mølle. Merk at innkjørsel til Grinidammen-veien må gjøres fra Vollsveien på Bærumssiden av Lysakerelva - selv om noen GPSer insisterer på at man skal komme fra Oslo-siden langs små villaveier. Det er ikke riktig!

Kart Grini Mølle Kart Grini Mølle Kart Grini Mølle Kart Grini Mølle Kart Grini Mølle Grini Mølle, Grinidammen 10, 1359 Eiksmarka
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn