Personvern

Personvern blir mer og mer viktig i vår digitaliserte tidsalder. Våre kunder skal kunne handle trygt hos oss, i visshet om at det ikke samles inn unødvendig informasjon eller at den misbrukes på noe vis. Våre retningslinjer - som er i henhold til den nye forordningen for personvern, General Data Protection Regulation (GDPR) - står beskrevet på denne siden. Ta kontakt om du lurer på noe.

 

Henvendelse om personvern

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

Våre retningslinjer for personvern

Samtykke for registrering av persondata

Når du legger inn en bestilling i nettbutikken til Trojo Orientalske Tepper eller kjøper noe hos oss på annen måte, må du legge inn kontakt- og persondata slik som  navn, adresse, e-post og telefonnummer. For å kunne fullføre kjøpet, må du gi ditt samtykke til å la oss lagre og bruke disse opplysningene. 

Blir dataene delt med en tredjepart? 

Dine data blir delt med Visma Mamut i henhold til vår leveranseavtale, som også inkluderer en databehandlingsavtale. Ingen persondata blir delt med eller solgt til tredjeparter.

Hvilke data lagres og hva brukes de til?

Persondata som lagres er: Navn, adresse, epost og telefonnummer, samt data om innkjøpte varer eller tjenester. Personnummer må oppgis dersom du ønsker betaling basert på faktura. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres.  Alle personopplysninger blir overført til vårt regnskapssystem - ingen slik informasjon blir lagret på våre nettsider. Vi lagrer relevant data så lenge som det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. I tillegg blir din epost-adresse inkludert i distribusjonslisten for et nyhetsbrev som vi sender ut et par ganger i året til våre kunder og kontakter. Nyhetsbrevet inneholder en funksjon som gjør det mulig å melde seg av denne distribusjonslisten.

Rett til tilgang på dine data

I henhold til den nye loven om personvern (GDPR) har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert. Blir dette aktuelt kan du kontakte oss på hege.jacobsen@trojo.no - eller bruke kontaktskjemaet på denne siden.

Håndtering av persondata

Hvis du mener at vi ikke overholder kravene til håndtering av persondata, kan du kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.no.