Håndknyttede tepper og kelimer av høy kvalitet fra tradisjonelle teppeland. Salg i forretning og i nettbutikk. Vask, reparasjon og takst.

Her finner du  håndknyttede tepper, vevde kelimer og puter i mange størrelser og prisklasser. Vi satser på kvalitet og særpreg. Noe er nytt, men eldre og unike tepper til overkommelige priser er vår spesialitet, - tepper som er dekorative og som har en historie å fortelle.  For de som allerede eier tepper eller kelimer, tilbyr vi vask, reparasjon og taksering - se oversikt over våre tjenester. Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider       Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Stort utvalg  -  Salg i nettbutikk eller forretning  -  Vask, reparasjon og taksering  -  Gode parkeringsforhold  -  Personlig  service og høy kompetanse

Se vårt utvalg

I forretningen har vi puter og mindre tekstiler, kelimer og andre vevede tekstiler og, selvsagt, knyttede tepper fra ulike opphavsland. Spør oss gjerne om du ute etter noe spesielt når det gjelder størrelser, farger eller andre kriterier - har vi det ikke på lager kan vi sikkert skaffe det. I forretningen er det mulig å få hjemlån for å kunne prøve ut forskjellige tepper før du bestemmer deg. Se utvalget i vår nettbutikk i menyen øverst på siden eller følg disse lenkene:

Kelimer passer overalt!
Se vårt utvalg.

Ny forsyning av våre flotte kelimputer!

Nyheter

Ønsker du å lære mer om orientalske tepper?


Skaff deg vår bok 'Orientalske tepper fra Iran og Afghanistan' som er fullspekket av informasjon og bilder.

Les mer

    

  

  

Totalsum:
    Til kassen