Tepper


I menyene under Galleri og nettbutikk  kan man finne tepper ut fra ulike kriterier - størrelse, mønster eller opprinnelse.

Klikk på bildene for mer informasjon og send oss gjerne en  forespørsel  dersom bedre bilder eller mer informasjon ønskes.

Husk at et fotografi sjelden yter et teppe full rettferdighet, så det beste er et besøk i vår forretning for å se teppene selv. Det er også mulig å få tilsendt bilder av bedre kvalitet og i større oppløsning enn nettsidene tillater.

Se betingelser og råd for kjøp av tepper hos oss her.

  

Nyheter

       

Teppebunkene i vår forretning er et resultat av møysommelig jakt gjennom mange år. Vi reiser selv og plukker ut alle våre tepper - på messer og auksjoner, hos velrenommerte grossister eller i teppebasarene i opprinnelseslandene. Det vi er ute etter er unike gjenstander, i god stand og med høy bruksmessig og estetisk kvalitet. De fleste av våre tepper og kelimer er enten persiske, afghanske, tyrkiske eller fra Kaukasus. De er alle ekte tepper, i den forstand at de er knyttet eller vevet for hånd basert på skikkelige råvarer.

Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Innkjøp av tepper Trojo-teamet på teppejakt!

   

  

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn