Om Trojo

Utsnitt av khordjin eller sadelbag laget av Afshar-nomader

    

Grini Mølle, Grinidammen 10 B
1359 Eiksmarka

Trojo tilbyr

  • Salg av orientalske tepper, puter og kelimer 
  • Vask, reparasjon og taksering
  • Gode parkeringsforhold 
  • Stort utvalg, høy kompetanse og personlig  service 
  • Omfattende erfaring fra Midtøsten og Sør-Asia 

        

To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To landsbykvinner knytter et orientalsk teppe nær Yazd, Iran

De fleste besøkende på dette nettstedet vil nok være mest interessert i å lese om kjøp og bruk av tepper - og trojo.no inneholder mye stoff om dette.  

Vår teppevirksomhet er imidlertid ikke kun basert på forretningsdrift, men springer vel så mye ut av en langvarig og dyp interesse for hånd-knyttede tepper, som materiell gjenstand og som manifestasjon av kulturelle og sosiale forhold.

Kunder og andre teppeinteresserte vil derfor også finne informasjon fra reiser, utstillinger og andre aktiviteter som vi har vært involvert i på disse sidene.

Trojo Orientalske Tepper er basert på fascinasjon og beundring for det kunsthåndverk som er blitt frembragt i utallige landsbyer og byer i Iran, Afghanistan og andre teppeland. Tekstilene derfra er et vitnesbyrd om menneskelig mangfold og evne til å skape skjønnhet.

Vårt håp er at vi gjennom vår virksomhet kan få flere til å dele fascinasjonen for orientalske tekstiler og å øke sansen for kvalitet når det gjelder disse vakre og interessante gjenstandene - som på samme tid er funksjonelle, estetiske og kunnskapsgivende.  Mer om menneskene bak Trojo Orientalske Tepper kan du lese her.

Svært mange av våre tepper og kelimer har allerede hatt et liv bak seg, før de havnet i våre bunker og hyller.  Vi bidrar også til å gi våre kunders tepper et lengre liv gjennom å tilby vask og reparasjon. Slikt gjenbruk og forlenging av livsløpet til folks bruksgjenstander er vårt bidrag til den nye sirkulære økonomien.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss og se gjerne på vår  side med  Spørsmål & svar.

 

   

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn