Kjøp og salg

I vår forretning ligger i Oslo-området, nærmere bestemt på Grini Mølle på Eiksmarka like ved Røa. Her har vi hundrevis av håndknyttede tepper og kelimer  - i ulike størrelser, prisklasser og fra ulike opphavsland. Alle våre tekstiler er ikke lagt ut på disse nettsidene, men vi forsøker å ha et representativt utvalg.

Klikk på bildene for mer informasjon og send oss gjerne  en forespørsel om flere opplysninger ønskes.

Husk at et fotografi sjelden yter et teppe full rettferdighet, så det beste er et besøk i vår forretning for å se teppene selv. Der kan vi vise hele utvalget vårt og gi informasjon og råd om teppene. Å handle en såpass kostbar ting som et håndknyttet orientalsk teppe krever god tid og nøye overveielse, og uforpliktende hjemlån før man eventuelt bestemmer seg er en selvfølge. Vi låner ut mot fremvisning av legitimasjon. Ofte må man gjenta prosessen noen ganger - vi vil gjerne at våre kunder blir fornøyd med sine valg, så noen runder med gjennomsyn av utvalget og hjemlån er helt i orden for oss.

Velkommen!

Nettbutikk

Alle varene som fins på våre nettsider kan bestilles i nettbutikken og blir sendt til kunden på rimeligste måte. Det beste er å bruke nettbutikken fra en PC/Mac - på mobil har vi opplevd at brukeropplevelsen ikke er optimal.

Våre kjøpsbetingelser

Kjøp og innbytte

Vi kjøper i blant tepper fra private eller tar tepper i innbytte - men bare dersom det dreier seg om interessante ting og en gunstig pris! Har du kjøpt teppet fra oss tidligere, tar vi som regel i mot innbytte, såfremt teppet fortsatt er i god stand og at det nye kjøpet utgjør en større verdi. For våre kunder betyr dette at de gradvis kan oppjustere sin standard etter hvert som lommeboken tillater det. 

    

    

Hvordan finne frem til et passende teppe?

Det er mange ting som skal klaffe når et teppe eller en kelim skal anskaffes: Størrelse, farger, bruksegenskaper og pris. Ofte er det lurt å starte med bruksområdet og begrensninger knyttet til det. Hva er maksimum og minimum lengde og bredde? Hvor robust må teppet være der det skal ligge? Har man satt en øvre grense for hva teppet skal koste? Ut fra dette kan vi sammen finne frem et utvalg som man kan snevre ned til et passende antall med utgangspunkt i egen smak og kravene fra det interiør det skal inngå i. Ta gjerne kontakt før du kommer, så vi kan finne frem noen aktuelle tepper på forhånd. Er du ute etter noe helt spesielt, kan vi forsøke å skaffe det, dersom vi ikke har det inne for øyeblikket. Men husk at de fleste orientalske tepper er unike gjenstander, som ikke fins i alle farger og alle størrelser, eller som det bare er å bestille fra et lager hos en produsent.  Har man til slutt funnet frem til fire-fem tepper som også har en akseptabel prisramme, er man klar til å låne med seg hjem for å se hvordan det fungerer i praksis i ditt interiør og med dine lysforhold.

I vår forretning på Grini Mølle har vi et stort utvalg i tepper, kelimer, putetrekk og andre tekstiler. Ingenting slår å undersøke teppet selv - se fargene og glansen i ullen, kjenne på strukturen og vurdere størrelsen.  Det er mange faktorer som skal klaffe når man skal finne et teppe. Man må like det, størrelsen må passe, det må gli inn i et eksisterende interiør og ha en pris i forhold til et gitt budsjett. Det letter prosessen å ha minimum og maksimum størrelse klart for seg før du kommer i forretningen.

Dette nettstedet er også ment som hjelp til å orientere seg. Bla gjennom menyene på venstre side der tepper og kelimer er sortert og filtrert på ulike måter slik at det skal være lettere å finne noe som kunne passe. Husk at et fotografi sjelden yter et teppe full rettferdighet og våre nettsider setter sine begrensninger når det gjelder størrelse og oppløsning på bildene.  Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller bedre bilder. Vi tilbyr også  vanligvis hjemlån. Velger du å bestille teppet her i nettbutikken uten å ha sett det, er det betryggende å vite at vi har 14 dagers returrett, mot at du selv bekoster frakten.

Vårt utvalg

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn