Salg

I vår forretning ligger i Oslo-området, nærmere bestemt på Grini Mølle på Eiksmarka like ved Røa. Her har vi hundrevis av håndknyttede tepper og kelimer  - i ulike størrelser, prisklasser og fra ulike opphavsland. Alle våre tekstiler er ikke lagt ut på disse nettsidene, men vi forsøker å ha et representativt utvalg.

Klikk på bildene for mer informasjon og send oss gjerne en forespørsel om flere opplysninger ønskes.

Husk at et fotografi sjelden yter et teppe full rettferdighet, så det beste er et besøk i vår forretning for å se teppene selv. Der kan vi vise hele utvalget vårt og gi informasjon og råd om teppene. Uforpliktende hjemlån før man eventuelt bestemmer seg er en selvfølge. Å handle en såpass kostbar ting som et håndknyttet orientalsk teppe krever god tid og nøye overveielse, og kanskje må man gjennom flere runder med utprøving før man finner det som passer. 

Velkommen!

Nettbutikk

Alle varene som fins på våre nettsider kan bestilles i nettbutikken og blir sendt til kunden på rimeligste måte. 

Våre kjøpsbetingelser

 

Kjøp og innbytte

Vi kjøper i blant tepper fra private eller tar tepper i innbytte - men bare dersom det dreier seg om interessante ting og en gunstig pris! Har du kjøpt teppet fra oss tidligere, tar vi som regel i mot innbytte, såfremt teppet fortsatt er i god stand og at det nye kjøpet utgjør en større verdi. For våre kunder betyr dette at de gradvis kan oppjustere sin standard etter hvert som lommeboken tillater det. 

    

Hvordan finne frem til et passende teppe?

Det er mange ting som skal klaffe når et teppe eller en kelim skal anskaffes: Størrelse, farger, bruksegenskaper og pris. Ofte er det lurt å starte med bruksområdet og begrensninger knyttet til det. Hva er maksimum og minimum lengde og bredde? Hvor robust må teppet være der det skal ligge? Ut fra dette kan vi finne frem et utvalg som man kan snevre ned til et passende antall med utgangspunkt i egen smak og kravene fra det interiør det skal inngå i. Har man funnet frem til fire-fem tepper som også har en akseptabel prisramme, anbefales det å låne med seg hjem for å se hvordan det fungerer i praksis. Vi låner ut mot fremvisning av legitimasjon uten noe depositum. Ofte må man gjenta prosessen noen ganger - vi vil gjerne at våre kunder blir fornøyd med sine valg, så noen runder med utprøving og hjemlån er helt i orden for oss.