Albania

   

Reiserute Reiserute Reiserute Reiserute Reiserute Reiserute

   

Teknisk reisearrangør er ITours AS, som er medlem av Reisegaranti-fondet og vil være ansvarlig for fakurering og billettutstedelse. 

         

Velkommen til Albania

18. – 30. juni 2019!

Med dette har vi gleden av å invitere deg med på en 12-dagers rundreise i Albania, et ukjent reisemål for kultur- og samfunnsinteresserte nordmenn flest. Denne perlen på Balkan - vill, vakker og motsetningsfylt både geografisk og sosialt opp gjennom historien – har mye å by på! I tillegg til sol, strand og behagelige sommertemperaturer, lover vi dere innholdsrike ekskursjoner i landets varierte kulturelle, historiske og moderne avtrykk. Vi tar deg også med bak turistfasaden, til minneverdige møter med mennesker som har noe vesentlig å fortelle om seg selv og landet sitt.  

I det følgende finner du detaljert informasjon om reisen:

Ta kontakt om du ønsker å melde din uforpliktende interesse eller få flere opplysninger! Eller meld deg på via påmeldingsknappen nedenfor. Her kan du lese om forrige års reise.

Anne-Marie Tangen
Telefon: 928 84 527  
epost: annemat16@gmail.com
Hege Jacobsen
Telefon: 950 83 953     
epost: hege.jacobsen@trojo.no

                              

Rune Ottosen
Telefon: 915 90 876 epost: rune@oslomet.no

     


Har du lyst til å melde deg på?  Påmelding kan skje når som helst inntil reisen er fulltegnet. Anbefalt påmelding innen 1. februar for å sikre deg en plass.

Vår lokale guide Leo, Rune, Anne-Marie og Hege samlet i Gjirokastra

       

     

     

   

Arrangører og reiseledere er Niayesh Travel ved Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen, i samarbeid med Rune Ottosen, forfatter av «Turist i Utopia – Reiser i ideologi og albansk landskap». Rune har reist mye i Albania både på  1970-tallet og i de senere årene. Han er til daglig professor i journalistikk ved journalistutdanningen, OsloMet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). 

Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen Anne-Marie Tangen og Hege Jacobsen
Rune Ottosen Rune Ottosen Rune Ottosen Rune Ottosen Rune Ottosen Rune Ottosen
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn