Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Silketekstiler

Høsten 2019 dro vi på studiereise til silkebyen Bursa i Tyrkia og laget året etter en utstilling om silke. Les mer om den her.

Silkeskjerf Silkeskjerf Silkeskjerf Silkeskjerf Silkeskjerf Silkeskjerf

Silke er et myteomspunnet materiale - og alle som har sett hvordan silken blir tryllet frem fra silkeormens kokonger skjønner hvorfor. Silketepper kan brukes på gulv, selv om de er noe mindre slitesterke enn tepper av ull. Qom i Iran, Hereke i Tyrkia og Kashmir i India/Pakistan er de mest kjente tradisjonelle produksjonsstedene, mens silketepper fra Kina er av nyere dato. Det fins også silketepper fra andre områder - selv nomader laget av og til spesielt fine tepper i silke.

   

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn