Om www.trojo.no

Utsnitt av khordjin eller sadelbag laget av Afshar-nomader

    

Trojo tilbyr

  • Salg av orientalske tepper, puter og kelimer 
  • Vask, reparasjon og taksering
  • Gode parkeringsforhold 
  • Stort utvalg, høy kompetanse og personlig  service 
  • Omfattende erfaring fra Midtøsten og Sør-Asia 

De fleste besøkende på dette nettstedet vil nok være mest interessert i å lese om kjøp og bruk av tepper - og trojo.no inneholder mye stoff om dette.  

Vår teppevirksomhet er imidlertid ikke kun basert på forretningsdrift, men springer vel så mye ut av en langvarig og dyp interesse for hånd-knyttede tepper, som materiell gjenstand og som manifestasjon av kulturelle og sosiale forhold.

Kunder og andre teppeinteresserte vil derfor også finne informasjon fra reiser, utstillinger og andre aktiviteter som vi har vært involvert i på disse sidene.

  

Instagram

   trojotepper  
   på Instagram

To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To kvinner knytter et orientalsk teppe i en landsby i Iran To landsbykvinner knytter et orientalsk teppe nær Yazd, Iran

   

Trojo Orientalske Tepper er basert på fascinasjon og beundring for det kunsthåndverk som er blitt frembragt i utallige landsbyer og byer i Iran, Afghanistan og andre teppeland. Tekstilene derfra er et vitnesbyrd om menneskelig mangfold og evne til å skape skjønnhet.

Vårt håp er at vi gjennom vår virksomhet kan få flere til å dele fascinasjonen for orientalske tekstiler og å øke sansen for kvalitet når det gjelder disse vakre og interessante gjenstandene - som på samme tid er funksjonelle, estetiske og kunnskapsgivende.

 

Totalsum:
    Checkout