Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Her finner du  håndknyttede tepper, vevde kelimer og puter i mange størrelser og prisklasser. Vi satser på kvalitet og særpreg. Noe er nytt, men eldre og unike tepper til overkommelige priser er vår spesialitet, - tepper som er dekorative og som har en historie å fortelle.  For de som allerede eier tepper eller kelimer, tilbyr vi vask, reparasjon og taksering - se oversikt over våre tjenester.

Vi holder til på Grini Mølle, en gammel møllebygning som ligger ved den idylliske Grinidammen ved Lysakerelva - rett på grensen mellom Oslo og Bærum.  Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider       Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Stort utvalg  -  Salg i nettbutikk eller forretning  -  Vask, reparasjon og taksering 
Gode parkeringsforhold  -  Personlig  service og høy kompetanse

Kelimer
Ulike størrelser
Tepper
Opprinnelse
Kelimputer
Nyheter
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn