Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Andre puter

Ikat    Fløyel  

Syria har en rik tekstiltradisjon som strekker seg mange århundre tilbake i tid.   Våre syriske vintage puter har forside i håndlaget fløyel og er utsnitt av figurative og fargerike veggtepper som var mye brukt i syriske hjem på 1900-tallet. Dette bomullsstoffet er glansfullt og silkemykt. Fargene og det fragmentariske mønsteret skaper assosiasjoner til et impresjonistisk maleri.  

Ikat-teknikken er en eldgammel veveteknikk som er spesielt kjent fra oasebyene i Sentralasia. Rennings-garnet farges i ønskede farger og mønster før selve vevingen begynner.  Materialene kan være bomull, mercerisert bomull eller silke. Våre puter er nyproduserte i Usbekistan.

Veving av ikatstoff i byen Yazd i Iran i 2009 Veving av ikatstoff i byen Yazd i Iran i 2009 Veving av ikatstoff i byen Yazd i Iran i 2009 Veving av ikatstoff i byen Yazd i Iran i 2009 Veving av ikatstoff i byen Yazd i Iran i 2009 Veving av ikatstoff i byen Yazd i Iran i 2009
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn