Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Kentekleder fra Vestafrika

Kentekleder er festdrakter som blir benyttet i Vestafrika, særlig i Ghana. De er laget av vevde lange striper med cirka 10 cm bredde som så sys sammen til ønsket bredde. Veveteknikken er sofistikert og krever lang erfaring for å mestre. Ewe og Asante er to folkegrupper som er spesielt kjent for sine kentekleder.   Les mer om kentekleder og annen ghanesisk brukskunst i heftet som ble utgitt i forbindelse med en  utstillling i Galleri Grini Mølle høsten 2021.

20 Ewe kenteklede 288 x 140 cm, bomull.  kr  8000,-

15 Kenteklede fra Ghana 426 x 204 bomull  kr 5000.-

13 Ewe 182 x 154 bomull. kr 8000,-

26 Kenteklede fra Ghana 400 x 190, bomull,  kr 5000. (kan gjøres mindre)

9 Asante 172 x 95, rayon. kr 4000,-

Fra utstillingen i Galleri Grini Mølle Fra utstillingen i Galleri Grini Mølle Fra utstillingen i Galleri Grini Mølle Fra utstillingen i Galleri Grini Mølle Fra utstillingen i Galleri Grini Mølle Fra utstillingen i Galleri Grini Mølle
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn