Vårt utvalg

Kjøp av tepper

I vår forretning på Grini Mølle, ved Lysakerelva nær Oslo, har vi et stort utvalg av tepper og puter i alle størrelser og prisklasser. Det beste er selvsagt å komme og se selv, og eventuelt låne med seg noen hjem for å prøve dem i de riktige omgivelser, men bestill gjerne i nettbutikken så sender vi varene til deg (se våre betingelser). Har du spørsmål angående et teppe? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

   

   

  

    Nye varer

     Ryddesalg

Store tepper

Med store tepper mener vi tepper som er cirka 3 m x 2 m eller større. Hos oss er det mest vanlig å bruke slike store formater i spisestuen, men det er heller ikke uvanlig å plassere et stort teppe slik at det dekker hele rommet eller hele salonggruppen. Selv om de fleste foretrekker  størrelser rundt 3 x 2 meter til en spisestue, er det også mange som velger et smalere format, der stolene går utenfor teppet når det er i bruk. For spesielle behov har vi også noen svært store størrelser i ulike formater. Slike tepper omtales i handelen ofte som 'room size' eller sogar 'over size' for de aller største. Utvalget vårt varierer når det gjelder størrelse, type og budsjett. Er man ute etter et svært utypisk format, for eksempel svært avlangt eller kvadratisk, kan det være lettere å finne dette blant kelimene. Med et underlag vil en kelim også egne seg godt til en spisestue, selv om tepper med luv - som unektelig er mer solide - anbefales dersom spisestedet er i hyppig bruk.   Se mer om størrelser her.

Knyttede tepper i store størrelser

Spesielt store størrelser

Litt mindre størrelser

   

Kelimer og andre vevede tepper

Kelimer, det vil si vevede tekstiler i ulike teknikker, har ofte andre mønstre og formater enn knyttede tepper. For et ekstra langt bord vil ofte en kelim i avlangt format være den beste løsningen. Med et godt underlag vil kelimer ligge stødig på gulvet. 

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn