Nouruz i Iran

Nouruz i Iran

Den andre turen hittil i år gikk til Iran, nærmere bestemt en lang rekke sentrale byer i teppesammenheng - Teheran, Mashad, Tabriz, Kashan, Hamadan og flere byer i Kurdistan.

Den andre turen hittil i år gikk til Iran, nærmere bestemt en lang rekke sentrale byer i teppesammenheng - Teheran, Mashad, Tabriz, Kashan, Hamadan og flere byer i Kurdistan. Det er unødvendig å si at vi fant en rekke interessante tepper, fra Baluch-tepper i øst til Senneh og Bidjar  i Kurdistan i vest.

Vi har stadig kunder og andre interesserte som gjerne vil være med på en av våre turer til Iran. Vi skreddersyr et opplegg etter samtaler med de som ønsker å delta. Vi har satt en øvre grense til 5-6 deltakere fordi vi ønsker å ha en liten fleksibel gruppe. Denne gangen arrangerte vi et spesielt opplegg for tre deltakere fra en tidligere tur. Vi tar dette som et tegn på at dette er en populær reiseform.

Bildet: Nyttårsfeiringen, Nouruz, er den største høytiden i Iran. 'Haft  sim'-bordet  med syv ting som begynner på bokstaven s er standard i alle iranske hjem i denne tiden.

31.03.2005 16:09
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn